Fikciós rovatom első részében Marilyn Monroe-ra esett a választás, melyből megtudhatjátok, hogyan nézne ki egy esküvő az ikon tematikájára szabva, és megtudhatjátok azt is, mit üzenne a fiatal pároknak.

Marilyn Monroe a 20. század egyik ikonikus személyisége volt, az ő stílusa általában a glamour, a nőiesség és a luxus volt. Az ő időszakában az ’50-es és ’60-as évek divatja és trendjei domináltak. Ha Marilyn Monroe tervezné egy esküvő dekorációját, valószínűleg a következő színpalettát választaná:

  • Lazac rózsaszín – hexadecimális érték: #FFC0CB

  • Arany – hexadecimális érték: #FFD700

  • Sötétkék – Hexadecimális érték: #00008B

Ez a három szín együtt egy egyedülálló és elegáns kombinációt alkot, amely ötvözi a klasszikus hollywoodi glamourt a modern esküvői trendekkel. A fiatal pár ezen színek alapján tervezheti meg a dekorációt, a meghívókat, a virágokat, és még sok mást is az esküvőjükre.

Merilyn Monroe tematikus esküvői helyszín és dekoráció
Fotó © Noval Goya – Midjourney

“A legfényesebb csillagok azok, melyek a legnagyobb sötétségben is ragyognak.”

Természetesen nem tudhatjuk pontosan, mit mondana Marilyn Monroe ma, ha élne, de az alapján, amit tudunk róla és az idézetei alapján egy lehetséges üzenet a fiatal pároknak így szólna:

“Ne féljetek önmagatok lenni, szeressétek egymást őszintén és szenvedélyesen! Az élet tele van kihívásokkal, de az igazi szeretet átsegít mindenen. Keressétek meg a szépséget a kis dolgokban, és éljetek teljes szívvel! Mindig emlékezzetek arra, hogy a valódi szépség belülről fakad, és a legfényesebb csillagok azok, melyek a legnagyobb sötétségben is ragyognak.”

Ez az üzenet tükrözi Marilyn Monroe nézeteit az önmagunkba vetett hitről, az őszinteségről és a szeretet fontosságáról, valamint inspiráló útravaló lehet a fiatal pároknak az életük új fejezetének a kezdetén.